Humor bez urážok

Omega | všetko nech sa deje slušne

omega
Povaľač zo SaSankova
 
Xytrolin
Xytrolin | 6.7.2022 23:25

-Agent Omega, aktivuj sa!
-Vykonam, súdruh!


Michal
Michal | 6.7.2022 23:33

omega, ako dlho by si si nechal srať na hlavu ?


| 6.7.2022 23:38

Najvacsi propagator a pretlacac fickovsko-kokkainiovskej mafie je sam Matovic.A ty omega hadam fajcis potkanie bobky.


aaa
aaa | 6.7.2022 23:49

Sulík je mi názorovo vzdialený. Ale nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ. Škoda že čakal tak dlho, ale asi to dlhšie trvá u človeka bez EQ. Len sa modlím k vesmíru aby sa nedohodli.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 7.7.2022 00:22

Ake povalenie vlady? Sak Igor vymeni protirodinnych clenov vlady za prorodinnych a hotovo.


Daniel
Daniel | 7.7.2022 06:18

Hmm. Tak neviem. Ako to tak ratam, tak to Igor je za povalenim uz tretej vlady. Najprv Radicovej, potom svoju vlastnu a teraz Hegerovu. Ale Sulik nenakupil testy.


tmiro
tmiro | 7.7.2022 06:18

Koľko človekov treba na výmenu žiarovky?

Keby Sulik a Matovic neboli retardovany, toto sme mohli mať vybavené už pred rokom ci kedy sa to udialo to obrovské "štátnicke gesto" (TM Heger a spol) že Matovic nebol schopný sa odlepiť od stoličky a odísť z vlády.

Sulik a Remisova poslali Matovica do piče z vlády po nákupe Sputnika

Aj keď to bolo smiešne, to tvrdenie že teraz to už ozaj prehnal keď urobil už aj horšie veci predtým ale mohol si človek aspoň namiesto nich keď oni sa nevedia poriadne vyjadrovať, že pohár teraz už pretiekol, že stačila aj menšia kvapka..

Povedali ze odchádzajú ak tam Matovic ostane

Ten povedal, že odíde ale musia odísť z vlády aj oni... A on zostane ministrom

No a tu sa prejavila celá jebnutost Sulika aj Remisovej že mali povedat

Aha.. Takže sme povedali, že nevydržíme už s tebou vo vláde a odídeme a ty vravíš ze zostávas, tak sa pojeb, odchádzame.

Lenže povedali namiesto toho
Aha, tak on už nebude premiér ale zostane vo vláde tak mi tam zostaneme tiež..
To sa ešte chvíľu hádzal Matovic o zem, že on sľúbil ze nebude premiér ako oni žiadali a ze za to bol sľub že odídu tak sa nesmú vrátiť, ale asi mu potom Heger dohovoril takže sa vlastne dohodli, za sa v podstate nič nemení a zostáva všetko tak ako bolo predtým a bude to hnit dalej


tmiro
tmiro | 7.7.2022 06:27

Na sukikovom mieste by som urobil to co nevedel dokončiť minule
-odchádzam, ak neodídes..

Na Matovicovi mieste by som urobil to isté čo minule
-odchádzam, ak odídete Sulik a Remisova do piče

Na sulikovom mieste by som odišiel, nech už je kľud od matovica

Reálne na sulikovom mieste co by som urobil, je ze by som cusal ďalej vo vláde s vedomím že po voľbách sa vráti k moci Fico a nechal ešte ten rok dva polícii a súdom čas, nech vedia dotiahnuť aspoň niektoré veci
A mal svojich ministrov a urobil aspoň nejaké dobré veci cez ministerstva a skripal zubami a zmieril sa že za ten čas Matovic bude ďalej robiť jeho kokotiny - 500 eur darček každému, 1000 eur každému na vianoce zo štátneho rozpočtu, 10 000 na každé dieťa a zvýšenie daní pre banky na 90% a zlým kapitalistom sebeckým veľkým podnikom nad 100 zamestnancov na 50% atď..


tato
tato | 7.7.2022 06:38

Sulík v posledných voľbách nedal na kandidátku Galka a Rajtára-kľúčových bojovníkov proti mafii a korupcii a nahradil ich o.i. týpkom ako Mika, bývalým to Ficovým kandidátom na riaditeľa RTVS.


Daniel
Daniel | 7.7.2022 07:39

tato | 7.7.2022 06:38 -> Mika ako Ficov kandidat na RTVS? To fakt? Ved prave Fico ho s radostou vymenil s SNS za proSputnikoveho Reznika, lebo im verejnopravna telka kriticky nakladala.


obserr
obserr | 7.7.2022 08:04

akoze ak to neni divadlo, tak potrebuju (IM+RS) poriadneho mediatora, lebo vsetky varianty, ak sa nedohodnu, vidim len cierne a cernejsie .. a to nielen do volieb, ale hlavne po nich


kukik
kukik | 7.7.2022 08:22

igor, si to ty?


Daniel
Daniel | 7.7.2022 08:41

falco | 7.7.2022 08:33 -> Kazdy jeden hlas sa pocita a prejavuje volu hlasujuceho. To je zaklad kazdych volieb. Dvihol ruku Igor za povalenie Radicovej vlady? Dvihol. Je o tom zaznam, tak nehovor klamstva. Na tvoje analyzy ti serie pes.


pH--
pH-- | 7.7.2022 08:42

Ak vlada padne, ten, kto ju povali, bude Heger. Toto nie je hlasovanie o dovere vlade ako u Radicovej. Matovic tam moze zostat a "trojkoalicia" moze "vladnut" tak,ako si to uz vyskusali, s podporou fasistov. Ak sa to niekomu nepaci, ma dve moznosti: Matovic z hrusky dolu alebo predcasne volby (a modlit sa, aby Pelle odmietol Fica a nackov)... Chce Heger vojst do dejin ako predseda prvej vlady, ktora fungovala s fasistami? Pochybujem o tom. Bude mat gule na to, aby povedal Matovicovi: bud ty alebo ja? Mozno hej. Mozno sa dockame Matovicovho navratu do premierskeho kresla...


Daniel
Daniel | 7.7.2022 08:50

Riesenie je trivialne jednoduche. Heger musi vykopnut Matelka z ministerstva a ak bude podmienka, aby odisiel aj Sulik ci Remisova, tak aj oni. Koalar by tiez mohol ist za svojim eukalyptom. Nech si idu hrat divadlo pred nejake ine publikum. Dat sancu dalsim a karavana moze pokracovat dalej.


Daniel
Daniel | 7.7.2022 09:22

falco | 7.7.2022 09:03 -> Zachoval sa rovnako, ako sa rozhodla cela SaS, ktorej bol vtedy sucastou. Ak to znamenalo pad vlady, tak ma rovnake maslo na hlave. Potom nech sa tu nehra na svateho za dedinou.


Daniel
Daniel | 7.7.2022 09:30

falco | 7.7.2022 09:23 -> Sa pocuvas? To nemas ty na aute spz-tku MA-TOVIC? Kazdy normalny clovek vie, ze svoj podiel viny na dnesnom stave na SK ma v urcitom podiele na svojej hlave kazdy. Vratane Sulika, Hegera, Matovica, Remisovej, Kolara. O Ficovi & comp. ani nehovorim. Ale ty tu ides orodovat a adorovat Matovica, ako nepochopeneho vizionara, ktory ma recept na svetlu buducnost krajiny, pritom coho sa dotkol, to posral extra exkrementalnym sposobom. Si utri tie jeho sracky okolo svojich ust, lebo je to uz nechutne, ako sa tu oblizujes.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 7.7.2022 09:31

falco je uzasny priklad selektivneho vnimania reality.


Daniel

sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 7.7.2022 09:52

@falco - pozdrav ti dal niekolko pripadov, ty si si vybral na analyzu len malikovu. Vyberas si to, co ti vyhovuje, do tvojho obrazu sveta.
Ti, ktorych tu obvinujes z klamania a ignorovania faktov, vedia byt kriticky aj k svojim politickym favoritom. Ty zatvaras oci a budes obhajovat toho idiota Matovica prekrutenymi faktami a hranim sa na slovicka a hovorit tomu "davanie veci na pravu mieru". Skoro som sa pocikal.


Xytrolin
Xytrolin | 7.7.2022 10:08

falco, nezatahuj sem SDKU, Miklosa s Dzurindom, toto je o Sulikovi a hlavne o Matovicovi. Z jeho riti Ti ani ten lietajúci chvost netrci... Matovic so svojimi psychiatrickymi vystupmi nepatri ani len na verejnost, nieto este do vlady... Minister financii, co nepouziva bankovu kartu v sucasnosti? Na to ked sa pozries z akejkolvek strany, tak je to na okamzity odchod :) A nemusis sa opakovat, my vieme, ze Ty " len davam veci na pravu mieru..." :) Nic konkretne nepises na obhajobu Matovica. Ziadne fakty. Iba fabulujes. To, ze nieco Matovic kedysi označil za "cirkus, ktoreho sa nechce zucastnit" je taký Ficov slovník,keď sa chce z niečoho vyviniť, alebo vyhnúť zodpovednosti... No nič - nepodarilo sa! :D


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 7.7.2022 10:09

falco, takze je vsetko vlastne v poriadku a Matovic je politik na pravom mieste, z ktoreho slovensko a jeho obcianska spolocnost len profituje. Dovera k statu, k pravidlam, k slusnosti a k demokracii ako takej sa neustale zlepsuje. S Ficom sme sa uz vysporiadali, je v zabudnuti a nehrozi jeho navrat. Alebo to das na pravu mieru?


Gargamel
Gargamel | 7.7.2022 10:18

falco - nie si ty náhodou ten obmedzený Kuriak? Podobne klame a vymýšľa si ako ty. Rovnaký prejav (obmedzená inteligencia, obmedzené fakty, podsúva už vyvrátené klamstvá od šaša).
Fakty - Sulík pri eurovale hlasoval rovnako ako Matovič! Obaja mali JEDEN hlas. Kto teba bol proti eurovalu a kto bol za euroval? Kto teda podržal Radičovej vládu a kto ju povalil?
Na to netreba naozaj byť nejak extra múdry. Stačí iba netrčať zo šašovej najtmavšej časti tela a ten rozum začne pracovať.

A otázka pre "múdreho" falca - Prečo šašo Matovič tú vládu Radičovej nepodržal? Však vedel ako to dopadne, mohol sa konečne zachovať ako rovný chlap a stáť si za svojím? Len pripomeniem, že Matovič sa vyjadril rovnako ako to píšeš tu ty - že ten jeden hlas by nerozhodol. Takže? Je Matovič iba pokrytec? Alebo je to klamár? Alebo zaňho hlasovala Pavlínka, mačiak? Alebo mal iba ďalší psychopatický záchvat a teda hlasoval proti tomu, čo vlastne chcel?

A na to 150. miesto ho nedal Sulík (vraj chcel s ním vybybrať) = ďalšie klamstvo. Trošku si dohľadať hrdinské vyhlásenia od tvojho šaša. Lebo iba to on vie pre svojich jednoduchých nasledovníkov - hrdinské vyhlásenia :)

Och, vy jednoduchí, nielen duchom :)
A potom takto obmedzení píšu: "Ja len davam veci na pravu mieru." :D :D :D


Daniel
Daniel | 7.7.2022 10:30

falco | 7.7.2022 09:52 -> Bol Matelko na SaS kandidatke? Bol. Urobil si vo svojich regionalnych novinach zadarmo kampan za kruzky? Urobil. Zachoval sa pri hlasovani rovnako, ako sa dohodli v SaS? Zachoval. Ak by pri hlasovani urobil, to iste, ako Matelko, urobil by to iste, co urobil. Oznacil sa ako nepritomny pri hlasovani. Sa uvedom. Nebol by zeleny, ale farby travy? Ak by sa nechcel zucastnit toho cirkusu, mal zahlasovat inak, ako SaS. Stacilo sa zdrzat. Vyhranil by sa a mohol by neskor povedat, co sa teraz snazi urobit farizejskym klamstvom.


Daniel
Daniel | 7.7.2022 10:43

falco | 7.7.2022 10:35 -> Chces zoznam Sulikovych pruserov? Nemam problem. Napriklad to vyhlasenie o plateni v rubloch? Ci o teplych rozkoch. Alebo, ze netrval na odchode Igora prec z vlady, nie prestahovat ho do inej ministerskej kancelarie. Ze sa trepal do Dubaja. Ze sa nemusel medializovat s Gaisenovcami. Viem niektore veci pochopit, ale su to hlupe chyby. A teraz ty. Skritizuj Igora.


pH--
pH-- | 7.7.2022 11:37

Mily Falco, neviem, ci si idiot alebo troll. Alebo sa ti iba v Igorovom konecniku zatmelo pred ocami a miesto reality vidis ... - no ved vsetci vieme, co na tom mieste mozes vidiet, akurat by si to nemusel sirit... Matovic, pokial slo o Radicovej vladu, hlasoval rovnako ako Sulik a ostatni SaSkari. Basta. Realitu mozes prekrucat, ale nezmenis ju. Matovic (spolu)povalil Radicovej vladu. A ze ho Sulik dal na posledne miesto kandidatky? Ty somar, to nebola Sulikova zlomyselnost, to bola Matovicova POZIADAVKA. Ktorej Sulik vyhovel. Ostatne tvoje argumenty su z toho isteho sudka. Ci konecnika?


vlado
vlado | 7.7.2022 13:03

matovič hlasoval rovnako ako sulik na povaleni radičovej vlady ale falco to vidi úplne inak :D sulino teda fakticky nie je dokonaly, ale nie je psychopat ako igor. a nechať riadiť štát psychopatom, môžu chcieť len psychopati.


Maarty
Maarty | 7.7.2022 14:50

Falco:
- Matovic sam trval na tom, ze Obycajni chcu ist na kandidatku na miestach 147-150. Ze sa chce do parlamentu prekruzkovat a nie zviezt na Sulikovom chrbte. Vtedy bol este pricetny a celkom sa s nim dalo. Preplo mu az ked bol zrazu v centre zaujmu medii a zhorsila sa jeho histrionska psychoticka porucha.

- Matovic chcel do vladneho programu pretlacit niektore svoje chore napady a bol na smrt urazeny ked mu vacsina z nich nepresla. Vlade sa odchodom a povalenim vyhrazal hned mesiac po volbach. Pamatam sa vtedy na take pikosky ako napriklad:
- Vláda umožní, aby boli aj medzi poslancami na parlamentnej pôde vykonávané námatkové testy na alkohol
- Vláda zmení zaužívané označenie "materská dovolenka" na "materská služba"
- Vláda zariadi, aby pri volaní na audiotext najprv zaznela bezplatná informácia, ktorá oznámi, koľko bude stáť minúta hovoru.
- Vláda zriadi telefónnu linku na boj proti daňovým únikom, kde môže každý občan anonymne zavolať, ak má podozrenie.
- Vláda zavedie Základy podnikania v posledných dvoch rokoch strednej školy.

- potom nasledovala permanentna retaz nerealnych poziadaviek, obvineni o 20 milionoch za pad vlady, hlasovani so Smerom. Az ked nakoniec hlasovanim so Smerom umoznil pretlacit zakon ktorym slovenskym obcanom znemoznil dvojite obcianstvo a vyvolal tym vaznu koalicnu krizu a hrozbu odchodu Bugara z vlady, stratil Sulik trpezlivost a 10.2.2011 vyrazil Matovica a jeho "obycajnych z klubu SaS.

A nie, za vojnu na Ukrajine Igor nastastie nemoze, ale za to ze urobil z tejto vlady nadeje v ocistu statu najvacsiu hanbu v historii a postaral sa Ficovi o ustavnu vacsinu v buducich volbach moze bez akychkolvek pochyb.


Shuheyko
Shuheyko | 9.7.2022 01:01

Trnavsky magorovic potrebuje presne takych sprostych ritolizacov falcov, aby sa dostal znova do parlamentu. Lebo len fakt vymlety magor bude identicke hlasovanie jednemu vycitat a druheho bezhlavo adorovat, navyse kravinami o podpore v dajakych regionalnych novinach, ktore koncia ako obal na supy od zemiqkov.
Dokonca je pokrytecky kryptokomunista falco az tak sprosty, ze v nekonecnej laske k uplakanemu Igorovi nevidi, ako igorko jedno povie internetom, druhe robi a tretie klame do telky na placovke. Ale nezabuda to inym vycitat A este ma mylny pocit, ze uvadza nejake "fakty", pricom su to len hovadiny vytrhnute z kontextu a reality. Falco ako ekonomicky analfabet, rovnako ako magor igor nechape, preco sa neico neda. Nevzdelanym infantilom to dokonca ani nejde vysvetlit.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader